Start basiscursus imkeren

Imkersvereniging Helmond e.o. start in 2017 weer een opleiding tot beginnend imker in Eindhoven, in de Wasvenboerderij, Celebeslaan 30, 5641 AG Eindhoven.(routebeschrijving op www.wasven.nl). Het Domein Wasven ligt van Helmond uit gezien voor de Berekuil links.

Cursustijden

De theorie (8 keer) wordt gegeven op zondagmorgen van februari t/m juni bij het Wasven.
Praktijkbijeenkomsten (9 keer) in april t/m september.

De ontwikkeling van het bijenvolk en de weersomstandigheden zijn hiervoor natuurlijk sterk bepalend.

Kosten

€ 175,00 (inclusief gratis lidmaatschap van de vereniging voor het cursusjaar). In het cursusjaar is men ook gratis lid van de bond (kosten € 60,00) en zal men het maandelijkse tijdschrift "Bijenhouden" ontvangen.

De kosten van het cursusboek "Bijenhouden, hoe doe je dat?" zijn voor rekening van de cursist.

U kunt zich opgeven voor de cursus van 2017

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan de praktische opleiding, willen we maar een beperkt aantal cursisten.

U kunt zich aanmelden via de website van de NBV (Nederlandse Bijenhouders Vereniging): http://www.bijenhouders.nl/cursussen/basiscursus/ (zie onder kaartje bij cursuslocaties: Eindhoven)